TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Fizetési megoldás

Szállítás és fizetés

Csomagszállítás az MPL futárszolgálattal

Vállalkozásunk szerződött logisztikai partnere az MPL. Szállítás heti 2-3 alkalommal történik az aktuális megrendelések számától függően. A szállítási határidő a feladást követő 1-2 munkanap.

A szállítás díjaink:

MPL házhoz szállítással 1.800 ft
MPL postapontra: 1.400 ft

Az utánvét kezelés díja: 500 ft.

Csomagszállítás packeta átvevőpontra (jelenleg nem aktív)

Ezt a szállítási módot a packeta.hu rendszerében elérhető átvevőpontokra tudjuk biztosítani. Szállítás heti 1-3 alkalommal történik az aktuális megrendelések számától függően. A szállítási határidő a feladást követő 3-4 munkanap. A szállítás díja előreutalás esetén 1.500 ft, utánvétes szállítás nem elérhető.

Fizetési lehetőségek

Személyes átvételre nincs lehetőség.

Online bankkártyás fizetés
Bankkártyás fizetésnél a myPOS biztonságos fizetési rendszerébe irányítunk. A bankkártya adatait nem tároljuk. Azt minden esetben a pénzügyi szolgáltató oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a webáruházhoz. Felhívjuk figyelmedet, hogy magánszemélyként a lakossági, vállalkozás esetén a céges bankkártyádat használd. Elfogadott bankkártyák: MasterCard és VISA bankkártyák.

Fizetés előre utalással internet bankon keresztül
Az utaláshoz szükséges adatokat a megrendelést követő értesítőben találja meg. Fontos, hogy személyesen a bankfiókban történő készpénz befizetésére nincs lehetőség.

Fizetés utánvéttel az áru átvételekor.

Webáruház készítés